Výhody plachtových hal: Flexibilní a ekonomické řešení pro kryté prostory

Potřebujete efektivně a ekonomicky řešit otázku krytých prostorů? Plachtové haly představují moderní alternativu k tradičním stavebním řešením, která vyniká svou lehkostí, mobilitou a flexibilitou. Skládají se z robustního ocelového rámu a kvalitní PVC plachty, což z nich činí ideální volbu pro širokou škálu aplikací.

Multifunkčnost a přizpůsobivost 

Plachtové haly lze využít pro mnoho účelů – od skladišť a výrobních prostor po garáže, hangáry, prodejní stánky, sportovní areály, až po zemědělské seníky, stáje, dílny či rekreační objekty. Díky možnosti přizpůsobení pomocí různých příslušenství, jako jsou klimatizace, osvětlení, podlahy, okna a dveře, dokáží tyto konstrukce splnit specifické požadavky a potřeby zákazníků.

Maximální využití prostoru 

Díky samonosné konstrukci bez podpůrných sloupů nebo trámů ve vnitřním prostoru, plachtové haly umožňují maximální využití dostupné plochy. Vysoká nosnost střechy a bočních stěn navíc umožňuje bezpečné ukládání těžkých nebo objemných materiálů a zařízení.

Odolnost a dlouhá životnost 

Kvalitní materiály zaručují pevnost a odolnost plachtových hal proti povětrnostním vlivům. Žárové zinkování ocelové konstrukce chrání před korozi a zajišťuje životnost přesahující 50 let, zatímco PVC plachta z technického textilu s gramáží 650-900 g/m2 poskytuje voděodolnost, UV stabilitu a odolnost proti plísni a ohni, s životností více než 25 let.

Nízké náklady a flexibilní pronájem 

Ve srovnání s běžnými halami jsou plachtové haly cenově dostupnější, neboť nevyžadují nákladné stavební práce ani materiály. Nabízí se také možnost pronájmu na krátkodobé nebo dlouhodobé období, což je ideální pro sezónní akce nebo projekty.

Kde získat plachtovou halu? 

Pro pořízení nebo pronájem plachtové haly se obraťte na společnost Argoservis, která se specializuje na jejich výrobu, prodej a pronájem v České republice. Argoservis nabízí konstrukce různých rozměrů, tvarů a barev, splňující vysoké standardy kvality a bezpečnosti, a poskytuje kompletní servis od návrhu po záruční a pozáruční servis. Pro více informací kontaktujte Argoservis.

Komentáře k článku Výhody plachtových hal: Flexibilní a ekonomické řešení pro kryté prostory (1)

Vylepšete tuto stránku

Chcete doplnit nebo upravit tuto stránku? Vyplňte textové pole níže. Děkujeme ♥