Mido Harfa: oáza klidného bydlení v centru Prahy

Pracovat v Praze? Jedinečný nápad! Zajistit si k tomu parádní bydlení přímo v centru metropole? Žádný problém! Renomovaná stavební společnost Metrostav Development spustila rezidenční projekt MiDO Harfa, který uhrane i nejnáročnější klienty. Nachází se v jedné z nejzajímavějších lokalit hlavního města – v Libni.

Tento bytový projekt nabízí luxusní jednotky v moderním designu, které splňují všechny nároky na komfortní bydlení ve velkoměstě. Prodej bytů již začal a je z čeho vybírat – od menších jednotek 1+kk až po prostorné byty 4+kk. Co je na výstavbě MiDO Harfa tak výjimečného?

Design a klidné prostředí jako bonus

Rezidenční projekt MiDO Harfa vyniká svým moderním a nadčasovým designem. Bytové domy jsou situovány mezi ulice Ocelářská a Drahobejlova, uvnitř se nachází zelený vnitroblok připomínající zenovou zahradu, která poskytuje klid a soukromí.

Zkušení architekti se postarali o to, aby byty splňovaly všechny požadavky moderního bydlení – prostorné interiéry, kvalitní výbava v rámci standardů a útulné balkony, terasy nebo lodžie s výhledem na město nebo právě do vnitrobloku s přírodní oázou.

Rozmanitá nabídka s různými dispozicemi

Jaké byty se nacházejí v nabídce? Katalog nových bytů na Praze 9 obsahuje celkem 150 bytů a 2 retailové prostory. Ke koupi jsou byty různých dispozic od 1+kk po 4+kk včetně mezonetových jednotek, které poskytují ještě více prostoru a soukromí, protože jsou odděleny místnosti schodištěm.

nemovitosti-inzerce.cz_midoharfa_01.jpg

Každý byt je navržen s maximálním využitím dostupného prostoru, aby bylo zajištěno pohodlí každého člena rodiny. Ve volném čase lze posedět na balkoně nebo na terase, samozřejmostí je pak možnost dokoupit garážové stání.

Za tři minuty na metru

Kromě moderního designu a komfortu je hlavní předností MiDO Harfa lokalita s výbornou dopravní dostupností a blízkostí občanské vybavenosti. Na metro nebo na tramvaj je to doslova jen několik minut pěšky, stačí zamknout dveře a během 20 minut být na Václavském náměstí.

Není ale třeba ani nikam jezdit, protože Libeň je moderní městská část, která poskytuje vše, co si mohou obyvatelé přát. Obchodní centrum Galerie Harfa je nedaleko, podobně jako multifunkční O2 aréna, kde se konají koncerty světových i tuzemských hudebních hvězd.

Za kulturou i za sportem

Zajít si večer na přestavení nebo na sklenku vína s přáteli? V Libeňském zámečku se hrají divadelní kusy v průběhu léta, velmi zajímavý program si v každé sezóně chystá pro milovníky kultury rovněž Divadlo pod Palmovkou. Libeň je rovněž známá svými příjemnými hospůdkami a kavárnami.

nemovitosti-inzerce.cz_midoharfa_02.jpg

A kam za sportem? Ani aktivní vyžití nechybí, protože devátá pražská část disponuje bazénem, multifunkční arénou, rugby hřištěm i atletickým stadionem. Současně je možné se přímo přihlásit do sportovních klubů, které vítají dětské i dospělé členy s otevřenou náručí.

Poradňa

Potrebujete radu? Chcete pridať komentár, doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥